my kitties :]

Assalamualaikum !!! I wanna share and introduce you about my friends 
hahaha ini mereka :)



the special on her = voice~ sangat nyaring.. :D



siti suraya her name ^_^
orangnya sangat manis bukan? like her too
haha dia sangat hebat dalam berbicara, selalu terkena..=,="



khairul bariyyah.. sangat hyperover active :D
fanatik giler kat jepun.. tak tau la apa special nya jepun tu..
die banyak cakap macam faiqah yang suara opera tu..




budak ni suka nyanyi dekat dengan telinga izzah.. sebab kenapa?
sebab dia duduk sebelah izzah.. pastu suka cerita pasal singers..of course la cerita pasal korea ~



dia ni memang cantik.. and mestilah ada pakwe.. haha apa la ~
yang izzah stress dengan dia ni.. dia suka cocok pinggang orang time orang  tengah study
even dalam class tu ade cikgu atau takde cikgu ke, sama je.. haha bak kata dia "saya suka kacau kawan dalam kelas"



sedap kan nama dia.. haha sorry ye helwa aku letak picture ni~
best kawan dengan dia, happy saja.. :)   izzah rasa dia lagi hyper than bariyyah :P




sayang dear..noor fatihah..
dia cantik,comel... best kalau share story dengan dia..
 dia suka buli izzah..:(   tapi!! pembulian yang penuh dengan kasih sayang dan kebahagiaan @_@!




comel sungguh kan?
dia muka comel tapi matured, tapi! Izzah lagi matured dari dia..
dia suka jeling-jeling manja dengan Izzah~ (tak terpikat pun!!)
hahaha tolongla.... dia noveleg.





ni pula shazwani anha
bagi Izzah dia bersifat mama ^.^ kerana selalu care pasal Izzah dengan sahabat-sahabat.. macam mama!!
kecik je orangnya than Izzah.. not mean I'm big
izzah sangat sayang dia,sebab tu izzah suka buli dia~
good loving <3




last one!!!  nurul syafiqah 
comelnyeew!! taukan siapa.. hot budak ni.. Izzah baru rapat dengan dia on this year..
adalah reason tertentu.. best share secret dengan dia, tapi secret izzah la.. dialah PRS saya~
yup. Sama dengan kawan-kawan lain.. Suka buli.



ok. dah ni jelah kawan-kawan izzah.. mean kawan yang izzah PALING rapat..
ada je kawan-kawan yang lain.. for me, 1 sam10 tu kawan izzah.. cool bebeyh!! bagi izzah jela~
kesimpulannya : setiap pembulian dan usikan dari kawan-kawan adalah satu kemanisan
kerana ia memberi kita kesan iaitu kenangan..
p/s: kalau nak tengok info dorang, juz click on their name :)
 sore dake, un! ja ne~ with highly lovely <3










5 comments:

  1. eh2...mne ade aq buli ko...aq cme na bg ko kuat jew....mghdapi cbrn2 yg akn dtg pd mse hdpn...ble aq da x lg ade nan ko.... (ayat thp dewa nih!)

    ReplyDelete
  2. budak comel > sama2 dear

    teha > thp dewa?? ha ha ha tolongla~

    ReplyDelete
  3. haha kawan2 saya,,comel belaka

    ReplyDelete
  4. sye rindu+syg awk..!!~ thankz 4 being my friend...

    ReplyDelete