3.39 PM

Assalamualaikum,
haha update malam malam. Burung hantu.
tak boleh tidur... buku sains kat depan mata :)
pastu kita blog kejap sebab tadi bukak facebook, chat dengan kawan time sekolah rendah..
dia pulak tengah chat dengan ada la sorang budak lelaki ni.. diaorang sweet.
budak lelaki ni asyik kelentong dia, last last off terus =..=`
to my friend (tak boleh bagitau.. secret girl) be patient, budak lelaki memang macam tu perangai diaorang, pulau,bahan,kelentong dan apa-apa jelah. Kita relax je~ ok, just cool down, steady.. easy girl :D


video

heee budak lelaki marah.
ok dah.
izzah shared dia video jepun (bukan video kat atas tu).. hehe dia kata nak nangis sebab video tu dia cerita pasal diaorang ni graduate lepas tu nangis nangis la sebab nak berpisah dah.. tiba-tiba kitaorang pun teringat time sekolah rendah dulu.. huhu
nanti sekolah menengah pulak, berpisah dengan kawan-kawan, hala tuju sendiri dah, berpisah dengan pakwe sekali.. upss.. hiii betullah kan :D
Adibah Solehah i love you, you know!! i wanna see you, ahh, rindu rindu sangat..
dan kawan kawan yang lain jugak :) nak jumpa sangat dengan korang.. semua sekali :') nak ketemu deyh.

harap jodoh kita dapat jumpa, rindu amat

No comments:

Post a Comment