16 MEI


16 MEI
^o^"
cuba teka tarikh ni kenapa?

ha! hari guru?!
oh yea memangla betul.


nah a song for you teacher...
tapi perempuan tu bukan cikgu izzah :p

_______________________________________________________

sebenarnya kan, kalau korang nak tahu
16 MEI is my birth day
pergh! izzah cikgu ~
lepas tu kan, 16 MEI ni juga birthday kawan izzah yang sama class
dan juga birthday jiran atau boleh dikenali sebagai kawan ayah 
serta rakan-rakan di facebook : 1. Hawa Nur Imani
                                           2. Izzat Firdaus 
                                           3. Syahir Jamel
mereka pun birthday 16 MEI. Itu je individu-individu yang dapat dikesan. Even tak kenal tapi izzah nak wish juga 

'Selamat Hari Lahir'
'سنة حلوى'
'Happy Birthday'
'Otanjoubi Omedetou Gozaimasu'
'Saeng Il Chukkha Hamnida'
'Maligayang Bati'
'Shengri Kuaile'
'Iniya Piranta Nal Valttukkal'
'Sukhsant Wan Keid'

hahahaha!!! orang belajar bahasa memang cimni.
Izzah guna Bahasa Melayu, اللغة العربية, english, nihon go, hangug-ui, pilipinas, zhongguo de, tamil, thai.
faham-faham kan je la ...
sebenarnya kan 16 MEI 2012, sekolah Izzah, sam10, ada exam, tapi ditangguhkan sebab PPD nak jenguk. sebenarnya boleh je gantikan dengan tarikh lain, tapi sebab ada orang nak datang kan... kesian cikgu peperiksaan kena alter balik jadual periksa.

khas untuk orang 16 MEI  je. heee


video

-enjoy-

 

i'm not perfect
always make a mistake
maybe cause your heart break

offenses do not find it
but pardon it

as my birthday today
please make my day
a pleasant day
with your pray

I want a magical
that produces some miracle

fogiveness
you will blessed

my friend
bring me to neverland
so I can see the simple wonderland


The End


No comments:

Post a Comment